Nyheter

Fredag
12 aug, 2022

Medlemsmöte 9 oktober kl. 14 för nya, gamla och blivande medlemmar. Info, fika, tävling och film. Allt är gratis!!

Intresserad av Borgholms filmstudio? Sugen på att prata med andra medlemmar? Nyfiken på styrelsearbetet i Borgholms filmstudio? Kanske vill du bli en del av det? Eller bara lyssna, fika och tävla om ett medlemsskap? Se en bra film? Efter medlemsmötet visar vi Filmtjuven. Vi bjuder på allt denna eftermiddag och hoppas att det ger mersmak. Obs: Anmälan krävs senast torsdag 6 oktober på sms 070-565 17 99. Skriv namn och telefonnummer. Vi ses på Folkan i Borgholm. Välkommen till Borgholms filmstudio.

Läs mer

Onsdag
20 jul, 2022

Nu kan du betala med Swish.

Om du glömt betala din medlemsavgift till vårt bankgiro innan första filmen - ingen panik. Nu kan du betala via Swish - 123 301 55 34. Glöm inte att skicka med dina uppgifter - namn, e-postadress och telefon.

Läs mer

Tisdag
15 mar, 2022

Årsmötet 6 mars 2022

För er som inte var med kan vi berätta att Gun Frank avtackades som ordförande efter många års styrelsearbete. Gun finns fortfarande kvar i styrelsen, nu som suppleant vilket vi ser som en stor tillgång. Gunilla Lydmark valdes till ny ordförande. Vi fick dessutom en helt ny ledamot till syrelsen, Jerker Brandelius som hälsades extra välkommen. Jenny Arningsjö, Elisabeth Axelsson och Lena Holgersson omvaldes och fortsätter med styrelsearbetet.

Läs mer

Torsdag
17 feb, 2022

Ölands filmvecka förlängs och blir nu "Femton dagar film på Öland" 20/2-6/3. Borgholms filmstudio erbjuder medlemskap under tiden - se Himmel över Libanon och Quo vadis, Aida - för 80 kr

Under Ölands filmvecka "Femton dagar film på Öland" 20 februari - 6 mars kan du se film från Gräsgård i söder till Löttorp i norr och det kommer att visas ca 40-tal filmer. Borgholms filmstudio erbjuder ett tillfälligt medlemskap under denna tid. För endast 80 kr kan du se två av vårens filmer, Himmel över Libanon och Quo vadis, Aida? Medlemskortet löses innan filmerna börjar och det kostar 80 kr oavsett om du ser en eller båda filmerna. Vill du bli ny medlem fullt ut kan du även lösa medlemskap för 250 kr innan filmerna och se resten av vårens filmer.

Läs mer

Onsdag
9 feb, 2022

Välkommen till årsmötet 6 mars kl. 14.00 på Folkan.

Valberedningen är inte klar med sitt arbete och årsmötet flyttas fram till 6 mars. Du som deltar på årsmötet kan vinna ett medlemskap för hösten 2022.

Läs mer

Tisdag
18 jan, 2022

Välkommen till vårens filmstart 6 februari

Just nu strömmar det in betalningar från våra medlemmar. För tillfället har vi möjlighet att ta emot 50 medlemmar. Så först till kvarn.... Vi har precis skickat ut ett informationsbrev till de medlemmar som har uppgett sin e-postadress. Vill du vara säker på att få information från Borgholms filmstudio lämna din e-postadress till oss.

Läs mer

Torsdag
13 jan, 2022

Vårens filmstart är framflyttad till 6 februari med filmen Tigrar.

Vi flyttar fram starten på grund av ökad smittspridning. Vi kommer att följa gällande rekommendationer om covid-19 när vi startar vårens program. Det kan komma att innebära krav på vaccinationsbevis. First cow som skulle visats 23 januari kommer att avsluta vårens visningar 24 april.

Läs mer